We gaan het de wereld in slingeren!

Al maanden racet de energie door mijn lijf en ga ik van epic climax naar epic fail en weer terug. Ik heb mezelf er non stop van moeten weerhouden om niet random te beginnen over de nieuwste video trends tegen mensen met wie ik “even koffie zou doen”. En ik heb mezelf regelmatig ad hoc in mijn studio opgesloten om weer iets nieuws uit te proberen. Regelmatig werd ik thuis vermist omdat ik mezelf iets te lang opsloot maar ach, de trend is momenteel om “fluïde” met de dingen om te gaan dus dat doe ik met tijd. Het liefst wilde ik per gisteren klaar zijn zodat ik “het” de wereld in kon slingeren maar ik was er gewoon nog net niet, ken je dat? Daar komt vandaag verandering in, want EINDELIJK kan ik het delen. Ik ga iets nieuws doen, mijn bedrijf Hush `n Rush is vanaf vandaag omgedoopt tot Hush `n Rush Productions en wij maken Content met Karakter.

Met de geboorte van mijn zoontje is ook het idee om mijn bedrijf de toekomst in te slingeren geboren. Muziek en audio productie zijn altijd mijn grote liefde geweest maar toen mijn gezin uitbreidde besefte ik dat ik ook zakelijk gezien meer ambitie had. Mooie beelden maken waarmee je net als met een goed nummer een échte boodschap deelt. En nog meer dan dat andere ondernemers en bedrijven helpen te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan met super vette, creatieve en vooral karaktervolle video content. 20 jaar aan ervaring in muziek produceren en brands begeleiden maakt dat mijn handen jeuken om mijn creativiteit hierop los te laten, content met Karakter, laten we het de wereld in slingeren!!

Silveer van Deinsen

#artdirector #producent #consultant #management
#brands #imagefreak #DJ #gearslut #techscientist