Als inval – technicus was ik vanochtend bij Sky Radio. We draaiden precies om kwart voor negen het bekende “You’ll never walk alone” van Gerry & The Pacemakers. Een actie op alle radiostations voor alle zorgmedewerkers die onder grote druk hun werk toch doen. Maar wat me opviel was dat de reclame blokken korter waren dan een paar weken geleden. Mooi natuurlijk, meer muziek!!!!

Wat ik opvallend vind is dat dit wel vaker een trend is in ‘zware tijden’….. Bedrijven die direct in hun reclame en marketingbudgetten gaan snijden. En eigenlijk is dat nu ten tijde van de Corona crisis iets om over na te denken, want nu mensen zich moeten onthouden van sociale omgang zitten we nog meer dan anders vastgelijmd aan onze telefoons en beschikbare media (ja, ook ik ben schuldig). Dat voorspeld een groei in de kijk- en luistercijfers zowel on- als offline. Er is waarschijnlijk een betere kijk- en luisterdichtheid en dus juist nu liggen er kansen om nog effectiever aan branding te doen.

En ja, ik snap dat z.s.m. marketing activiteiten op een laag pitje zetten de slimme keuze lijkt maar maak even een pas op de plaats en denk goed na over hoe je het meeste rendement haalt uit lopende en geplande acties. De marketingpartners met wie je al samenwerkt zijn ook hard aan het werken om overeind te blijven, wie weet zijn er nieuwe afspraken te maken die alsnog voor beide kansen bieden. De partners om je heen helpen overeind te blijven is enorm belangrijk, een gezond zakelijk netwerk om je heen zorgt dat jij en je bedrijf ook gezond blijven.

#hushnrushproductions #video #videomarketing #contentcreatie #branding #storytelling #audioproductie  #contentmetkarakter #skyradio